Meghívó a MAGEOSZ és az MKT közös rendezvényére – Munkaerő-igények és készségigények előrejelzése a gépiparban

Tisztelt MAGEOSZ Tagok!

„Munkaerő-igények és készségigények előrejelzése a gépiparban” címmel közös online konferenciát és kerekasztal beszélgetést szervez a MAGEOSZ és a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Ipari és vállalkozási, valamint Munkaügyi szakosztálya 2021. május 27-én csütörtökön 14 órától a Microsoft Teams felületén, melyre vonatkozó meghívó levelünket mellékeljük.

Vadnai Gábor a MAGEOSZ Főtitkárának köszöntőjét követően a konferencia előadók, Némethné Dr. Pál Katalin (GKI), Sólyom Ferenc (ASG korábbi vezetője), Szebeni Dávid (Enrawell, Sybium) – Molontay Roland (BME-HSDS LAB) és Dr. Nagy Gyula (Enrawell, SZTE); előadásaikban olyan témákat járnak körbe, mint a pandémia hatásai a gépiparra, a vezetők kihívásai a járvány idején, az ágazati foglalkoztatás előrejelzése mesterséges intelligencia segítségével, valamint a készségigények előrejelzése.

Ezt követően egy panelbeszélgetés keretében olyan fókuszterületeket érintenek a témában szakértőink, mint munkaerőhiány és strukturális átalakulás, digitalizáció, kitettség és sérülékenység, szakpolitikai reprezentáció. A kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Némethné Dr. Pál Katalin (GKI), Sólyom Ferenc (ASG Gépgyártó Kft. korábbi vezetője), Boda György (Boda & Partners Kft., az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja) és Kálmán János (Kálmán Bt., gépészmérnök, ISO 9001 minőségügyi auditor, az MKT Ipari és vállalkozási Szakosztályának elnökségi tagja). Moderátor: Dr. Nagy Gyula (Enrawell, SZTE).

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni ezen a linken tud az adatai megadásával és az adatvédelmi hozzájárulás elfogadásával 2021. május 26-a 10.00-ig.

A rendezvény linkjét a regisztrációs idő lejártával küldjük a résztvevőknek.

Amennyiben lehetősége van rá, kérjük segítse munkánkat egy kérdőív kitöltésével! Segítő együttműködését előre is köszönjük.

A rendezvényről az MKT részére felvétel készül, amelyhez a regisztráció egyben hozzájárulást is jelent.

Részvételükre számítva,

Üdvözlettel

Vadnai Gábor
főtitkár

Vissza