Meghívó a MAGEOSZ és az MKT közös rendezvényére – A TUDÁSALAPÚ GÉPIPAR JÖVŐJE

Tisztelt MAGEOSZ Tagok!

„Munkaerő-igények és készségigények előrejelzése a gépiparban – A tudásalapú gépipar jövője „ címmel közös online konferenciát és kerekasztal-beszélgetést szervez a MAGEOSZ és a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Ipari és vállalkozási, valamint Munkaügyi szakosztálya 2021. július 8-án csütörtökön 14 órától a Microsoft Teams felületén.

Meghívó

A MAGEOSZ főtitkári köszöntőjét követően a konferencia előadók, Némethné Dr. Pál Katalin (GKI) és Dr. Nagy Gyula (Enrawell, SZTE), előadásaikban olyan témákat járnak körbe, mint a pandémia hatásai a gépiparra, a vezetők kihívásai a járvány idején, az ágazati foglalkoztatás előrejelzése mesterséges intelligencia segítségével, valamint a készségigények előrejelzése.

Ezt követően egy kerekasztal-beszélgetésre kerül sor a gépipari és energetikai ágazat jelenlegi helyzetéről, trendekről, közös gondolkodás az előadásokon felmerült kérdésekről. Olyan fókuszterületeket érintenek a témában szakértőink, mint a munkaerőhiány és strukturális átalakulás, digitalizáció, kitettség és sérülékenység, szakpolitikai reprezentáció. A kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Némethné Dr. Pál Katalin (GKI), Sólyom Ferenc (ASG Gépgyártó Kft. korábbi vezetője), Boda György (Boda & Partners Kft., az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja) és Kálmán János (Kálmán Bt., gépészmérnök, ISO 9001 minőségügyi auditor, az MKT Ipari és vállalkozási Szakosztályának elnökségi tagja). Moderátor: Dr. Nagy Gyula (Enrawell, SZTE).

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a mellékelt meghívóban található linken tudnak az adataik megadásával és az adatvédelmi hozzájárulás elfogadásával 2021. július 7-e 12.00-ig.

A rendezvény csatlakozási linkjét a regisztrációs idő lejártával küldjük a résztvevőknek.

A rendezvényről az MKT részére felvétel készül, amelyhez a regisztráció egyben hozzájárulást is jelent.

Részvételükre számítva,

Üdvözlettel

Vadnai Gábor
főtitkár

Vissza